news

Zeul măcelului se joacă în cadrul campaniei UNITER Artiştii pentru artişti

UNITER lansează ediţia a XII-a a programului anual Campania Naţională „Artiştii pentru artişti”, eveniment unic prin categoria de beneficiari căreia i se adresează.

Teatrul Naţional iaşi se alătură şi în acest an acestui act caritabil, oferind publicului pe 28 martie spectacolul Zeul măcelului de Yasmina Reza în regia lui Cristian Hadji-Culea şi scenografia Rodicăi Arghir. Reprezentaţia va avea loc la Sala Studio, ora 18.00. În distribuţie: Haruna Condurache, Oana Sandu, Călin Chirilă, Constantin Puşcaşu. Biletele se pot achiziţiona de la Agenţia Teatrală (tel. 0232 255 999) şi online de pe www.eventim.ro.

Organizată în jurul datei de 27 martie – Ziua Internaţională a Teatrului, Campania a devenit pentru UNITER, de 11 ediţii încoace, nu doar sărbătorirea impresionantului univers teatral, dar, totodată, şi elogierea artiştilor care au reclădit an de an, timp de o viaţă, magia teatrală.
 
Şi în acest an Campania va beneficia de participarea teatrelor din ţară care vor juca un spectacol din propriul repertoriu sub semnul Campaniei, de participarea teatrelor din Bucureşti care vor pune în vânzare biletele Campaniei pentru un spectacol cedat acesteia, precum şi de un spectacol de caritate, special produs de către UNITER. Sumele strânse din vânzarea de bilete sunt direcţionate către fondul special constituit, Fondul de Solidaritate Teatrală, Cont: RO40RZBR0000060007801286 deschis la Raiffeisen Bank, Agenţia Piaţa Amzei.

© Teatrul National Iasi - 2012 Toate drepturile rezervate. ANPC