news

Laureaţii premiilor UNITER decernate în cadrul Galei de la Teatrul Naţional

  Premiile naţionale UNITER s-au decernat pentru a doua oară în afara Bucureştiului. O astfel de festivitate a mai avut loc la Sibiu, în 2007. Ion Caramitru şi-a declarat public sprijinul oferit Iaşului în cursa pentru obţinerea titlului de capitală culturală europeană. La eveniment a avut loc şi lansarea generaţiei(...)

Detalii

Un Paşte fericit tuturor spectatorilor şi colaboratorilor noştri !

 Teatrul Naţional Iaşi vă urează un Paşte fericit, în pace şi armonie! Vă aşteptăm la teatru pe data de 8 mai, ora 19.30, la Uzina cu teatru, la spectacolul Nirvana.

Detalii

„Prăpădul” la Teatrul Naţional Iaşi

Un text în premieră absolută în România, un regizor „convertit”, după o prodigioasă carieră de scriitor, şi cinci actori din generaţii diferite, reevaluând relaţia dintre „viaţă şi moarte” - sunt doar câteva dintre „ingredientele” celui mai nou spectacol al Naţionalului(...)

Detalii

Doar cateva bilete rămase

 Mai sunt doar câteva bilete la spectacolele:  Pana de automobil de Friedrich Dürrenmatt(regia-Irina Popescu Boieru, scenografia-Axenti Marfa), programat pe data de 18 aprilie, ora 18.00, Sala Studio. Din distribuţie:Constantin Avădanei, Emil Coşeru, Gelu Zaharia, Petru Ciubotaru, Nicolae Ionescu, Catinca Tudose. Chiriţa(...)

Detalii

Şcoala Altfel la Teatrul Naţional Iaşi

 În cadrul parteneriatului şcolar Şcoala Altfel, Teatrul Naţional Iaşi oferă elevilor spectacolul Focul(451º Fahrenheit) de Ray Bradbury. Reprezentaţiile au loc după cum urmează: 3 aprilie, Sala Teatru la Cub, ora 11.00 4 aprilie, Sala Teatru la Cub , de la ora 11.00 şi de la ora 14.00. Spectacolul este montat de(...)

Detalii

Cronică de teatru: Prejudecăţi şi mituri spulberate

 Decizând să monteze „Pălăria florentină” la Teatrul Naţional “Vasile Alecsandri” din Iaşi, regizorul Silviu Purcărete a întreprins trei acte cu semnificaţie simbolică. Primul depăşeşte sfera artisticului şi o acoperă, mai curând şi la modul exemplar, pe aceea a moralei şi(...)

Detalii

Bilete epuizate la Zeul măcelului

  Biletele puse în vânzare pentru spectacolul Zeul măcelului din 28 martie la Sala Studio s-au epuizat. Fondurile strânse din achiziţionarea lor sunt donate în cadrul Campaniei UNITER Artiştii pentru artişti, un eveniment caritabil pe care Teatrul Naţional Iaşi l-a susţinut în(...)

Detalii

Mihai Măniuţiu pregăteşte o nouă premieră la Teatrul Naţional Iaşi

 Repetiţii şi lucru intens pe scenele Teatrului Naţional ieşean.  Pe lîngă cele doua spectacole aflate în pregătire, Prăpădul de Attila Bartis, în regia lui Lucian Dan Teodorovici şi Variaţiuni enigmatice de Eric Emmanuel Schmitt, în montarea lui Liviu Manoliu, o nouă premieră prinde contur în(...)

Detalii

Sala Mare asaltată de iubitorii de teatru

  Sala Mare devine neîncăpătoare pentru spectacolele Teatrului Naţional programate în weekendurile acestei luni. Pentru spectacolul Visul unei nopţi de vară în regia lui Radu Afrim din 17 martie, programat la Sala Mare, biletele s-au epuizat. O cerere foarte mare  s-a înregistrat şi pentru(...)

Detalii

Bilete online

 Un simplu click pe www.eventim.ro si puteţi achiziţiona bilete online. Linkul il aveţi la dispoziţie şi pe www.teatrulnationaliasi.ro, în secţiunile Program şi Bilete. Ele se pot procura şi din rețeaua magazinelor partenere: Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas și Cărturești. Vă aşteptăm(...)

Detalii

© Teatrul National Iasi - 2012 Toate drepturile rezervate. ANPC